Stijlvolle stalen deuren en ramen

ART 15 – is het resultaat van jarenlange samenwerking met top architecten in Europa. Designers van wereldklasse maken tot in de finesse gebruik van onze stalen deuren en ramen voor hun iconische projecten. Deze krachtige mix van universeel design wordt nu ook vaak in privé interieurs toegepast.

Het flexibele en speelse karakter van dit profiel past zowel in het landelijk of minimalistisch interieur. Het kiezen voor dit profiel getuigt niet alleen van goede smaak maar ook van een bewuste en intelligente keuze – het ecologische en duurzame karakter van staal geeft bovendien een meerwaarde aan je woning. Ook het exclusieve maatwerk draagt daartoe bij. Want u – samen met de verwerker – bepaalt zelf het traject van de ontwikkelingsfase tot de verwezenlijking van jouw droom – een oase van licht en ruimte!

Alleen topkwaliteit is goed voor jouw interieur. Terwijl jij geniet van tijdloos design, hebben wij aan de techniek gedacht. Optimaal akoestisch comfort door de doorlopende dichting, gecombineerd met een subtiele en klasse volle afwerking, die volledig in harmonie is met jouw levensstijl.

ART 15 producten

Vaste wanden

Draaideuren

Taatsdeuren

Schuifdeuren

Vind een ART 15 partner

Kom in contact met een ART 15 partner bij u in de buurt
en vraag uw vrijblijvende offerte aan.